ZWANGERSCHAP

 

Jouw zwangerschapsshoot

 

Ons eerste contact

"koffie of thee staat voor je klaar"

Goed dat je hebt gekozen om jouw bolle buik te vereeuwigen met professioneel vastgelegde beelden. Het zijn herinneringen over jezelf, die je zult delen met jouw kinderen en zelfs kleinkinderen. Het zijn beelden die voor altijd zullen mee gaan, generaties lang. 

 

Eens je mij hebt gevonden, neem ik contact met je op of spreken we persoonlijk af in de fotostudio. Wat zijn jouw verwachtingen? In stijl gekleed door Sikkema's suite kledij, in eigen kledij of lingerie, het kan allemaal! Ook jouw man of kids kunnen mee op de foto. Wens je een mooi album of een fotokader in jouw huis? Welk resultaat heb je voor ogen? 

Met de nodige begeleiding zetten we samen de krijtlijnen uit van jouw zwangerschapsshoot. We plannen vervolgens een datum in tussen de 32 en 35 weken van jouw zwangerschap en dan rest jou enkel nog om naar die dag uit te kijken.

Indien je eveneens een newbornshoot wenst, kan je deze fotosessie ook meteen vastleggen. Door beide shoots te boeken, ontvang je een mooi extra cadeau!

 

Basis fotosessie

"Unieke foto's van jouw baby, een mooie herinnering"

Eender welke stijl je wenst neer te zetten, bekom je met deze fotosessie een geweldige beleving in de fotostudio. 

Je wordt samen met jouw partner en of kids onthaald en rondgeleid in de fotostudio. We gaan samen door de scènes en poses die we tijdens de fotosessie zullen neerzetten. Er is een afgesloten ruimte voorzien waar je je kunt omkleden en een badjas om je warm op de set te brengen.  

Met deze fotosessie haal je een prachtige herinneringen in huis gebundeld in een stijlvolle lederen portret box. Het bevat 10 losse afdrukken op stevig wit karton met een optionele acryl stand waar 1 foto als display in de woon- of slaapkamer kan staan. 

250 euro

1u-1,5u fotosessie zwangerschap

5 hoge resolutiebeelden

Alle beelden in lage resolutie met klein logo

Portret Box met 10 afdrukken (optioneel: acryl stand: 19 euro)

Combi-sessie

"Herinneringen zijn ons meest waardevolle bezit"

Als jonge vader van 2 zonen gaat de tijd razendsnel voorbij. De tijd staat echter helemaal stil als we samen in de zetel de fotoalbums bovenhalen en herinneringen tevoorschijn halen van de vele mooie momenten samen. We kijken en lachen hoe grappig we er vroeger uit zagen of mooi we onszelf eigenlijk wel mochten vinden. 

Momenten in ons leven zoals zwanger zijn of een pasgeboren baby hebben, maken slechts zo'n klein deel uit van ons leven dat zo voorbij zijn. Wanneer we terugkijken naar foto's van vroeger, herinneren we ons niets meer van alle kwaaltjes of pampers en huilbuien, maar komt er net bewondering voor onszelf naar boven. We zien ons zelf of kleine spruit en voelen hoe mooi en bijzonder dat toen was en hoe gelukkig we ons dan konden voelen. 

Creëer jouw eigen herinneringen met foto's om er later met jouw generatie of nakomelingen samen van terug te dromen en te genieten.

Zwangerschap fotosessie

+

Newborn fotosessie 

=

GRATIS Kandid album

350 euro

1u-1,5u fotosessie zwangerschap

Gebruik Sikkema suitekledij, tailered voor zwangerschap

5 hoge resolutiebeelden

Alle beelden in lage resolutie met klein logo

Luxe USB stick

Portret Box met 10 afdrukken
inclusief acryl stand

Luxe fotosessie

"Schitteren als een echte ster of royalty met Sikkema"

Opvliegende stoffen, stijlvolle gala-outfit, you name it! Samen met Sikkema zijn we tot enkele mooie ontwerpen gekomen, exclusief uitgevoerd voor zwangere vrouwen. 

Deze extra dimensie zet jouw prachtige zwangere figuur in de spots en zie je jezelf als een echte diva op de afdrukken die na de shoot volgen. 

Indien gewenst kan je voor de shoot tot in de puntjes verzorgd worden door een haar- en make-up talent. Zij volgt de shoot mee op om indien nodig jouw haar in de juiste plooi te houden. 

In deze fotosessie wordt het mooiste in jezelf naar boven gehaald. Je neemt prachtige afdrukken in huis waar je met trots lang zult over praten. 

Hair & Make-up artist

in de studio

95 euro

Fotoshoot op buitenlocatie

incl. assistent

150 euro

excl.; verplaatsingskosten

0.35 euro per km

Opties

"Maak van jouw herinnering iets uniek"

Om jouw fotoshoot helemaal af te werken of een unieke wending te geven zijn er enkele opties die je op eenvoudig verzoek kunt bestellen.

 

Elke optie is apart te bestellen en met elkaar te combineren. Het geeft jou de mogelijkheid om jouw herinneringen helemaal af te werken zoals je in gedachten hebt. 

Veelgestelde vragen