Tales of Glory

 

Giftbox Newborn Fotoshoot

Er was eens ... jij

 

Tales of Glory

Er was eens … jij. Tales of Glory is het verhaal van jouw leven

Tales of Glory is hét antwoord op de prangende vraag om alle belangrijke en emotionele herinneringen uit ieders baby- & kindertijd te kunnen bewaren en wel veilig, opgeruimd en mooi. Want soms wil je even terugkijken, stilstaan bij je eigen verhaal. Met de Tales of Glory baby milestone box schrijf je zelf een prachtig en onvergetelijk levensverhaal, dat van een nieuw leven. Tales of Glory - Missie & visie

Gevuld met de prachtige cocondozen in karton, duurzaam en ecologisch, die in hun puurheid passen in elk interieur, is de Baby milestone box een uniek en exclusief babygeschenk.

Tales of Glory ging op zoek naar een concrete eigen invulling van het fotodoosje in de Baby milestone box. Samen met fotograaf John Lammertyn, zag een nieuw fotoconcept het leven. Een milestone in het Tales of Glory verhaal.

Tales of Glory Giftbox Newborn fotoshoot

De Giftbox Newborn fotoshoot is een fotoconcept voor het vastleggen van de start van een nieuw leven. Een creatieve invulling om emotionele herinneringen en milestones uit de babytijd fotografisch blijvend vast te leggen.

Deze Giftbox Newborn fotoshoot is een antwoord op het bewaren van emotionele momenten die van generatie op generatie overgedragen worden. Een tastbare foto in een gedigitaliseerde wereld is en blijft immers een gevoelswaarde behouden omdat elke foto een verhaal vertelt.

De Giftbox

Online, in de winkel én op jouw geboortelijst

De Giftbox newborn fotoshoot is verkrijgbaar via de webshop van Tales of Glory, deze website van fotograaf John Lammertyn en in the baby’s corner te Nazareth. Deze 3 verkooppunten verkopen de giftbox exclusief in België. The baby’s corner is de enige babywinkel waar een Giftbox newborn fotoshoot van Tales of Glory op de geboortelijst kan geplaatst worden.

Tales of Glory

Giftbox Newborn Fotoshoot 

350 euro

2u fotosessie newborn @fotostudio Gent

10 beelden in hoge resolutie

Alle beelden in lage resolutie met watermerk

Mini fotoalbum 10x10cm, 10 pagina's

Milestone fotobox "tales of glory"

2 organic newborn mutsjes Tales of Glory t.w.v. 24,99 euro 

De Giftbox

Lancering van een bijzondere samenwerking

Tales of Glory trekt de kaart van duurzaamheid en gaat in zee met Gents ondernemer en gepassioneerd newbornfotograaf  @johnlammertyn 


#madeinbelgium #milestonebox #giftbox #organic #babykledin#newborn #fotoshoot #geboortegeschenk #talesofglory#TOGfamily #buylocal #duurzaam

Veelgestelde vragen

 

Tales of Glory

Wat zijn jouw prijzen?


Newbornfotografie wordt exclusief aangeboden met Tales of Glory Giftbox Newborn Fotografie aan een vaste prijs.
Hoe plaats ik een bestelling?


Druk op de bestelknop van deze pagina en voltooi jouw bestelling.
Geef je korting?


Neen, op dit product komt geen korting.
Kunnen wij extra mini fotoalbums bestellen?


Absoluut. De minialbums worden steeds per twee besteld en kosten 25 euro per stuk. Ze zijn ook beschikbaar in grotere afmetingen (nl. 18x18cm, 35 euro en 18x24cm, 40 euro). Meer informatie over prijzen en andere albums zijn verkrijgbaar op eenvoudig verzoek. Stuur mij een bericht.
Ik moet mijn fotosessie verplaatsen, wat nu?


Elke fotosessie kan 1x verplaatst worden omwille van overmacht. Laat dit zsm weten zodat we een nieuwe datum kunnen boeken. Een 2e verplaatsing is mogelijk mits vooraf een supplement van 50% te betalen van de fotosessie.
Mijn fotosessie loopt uit, wat nu?


De fotosessies tracht ik steeds af te werken binnen de voorziene tijd. Ik geef tijdens de fotosessie duidelijk aan wat de resterende tijd is zodat we samen de gewenste poses en combinaties zeker mee hebben genomen. Indien het wenselijk is om de fotosessie langer te laten duren, wordt 40 euro per kwartier aangerekend. De inhoud van de Giftbox Newborn Fotoshoot blijven dezelfde.
Waar vind ik meer informatie over Tales of Glory?


Via een van volgende links: https://talesofglory.be/ https://talesofglory.be/pages/over-tog https://www.thebabyscorner.be/blog/tog-giftbox-newborn-fotoshoot
Mijn Giftbox voucher is verjaard, wat nu?


Wens je alsnog jouw giftbox fotoshoot in te ruilen voor een fotosessie, dat kan! De voucher kan je voor één jaar verlengen tegen 50 euro.
Hoe krijg ik mijn Giftbox op mijn geboortelijst?


The baby's corner is de énige winkel in België waar je een fotoshoot op jouw geboortelijst kunt plaatsen en jezelf cadeau kunt laten doen. Collega's kunnen samenleggen, ouders, peter of meter kunnen dit cadeau doen. Neem contact op met the baby's corner voor meer informatie omtrent jouw geboortelijst. Adres: Steenweg Deinze 33, 9810 Nazareth Website: https://www.thebabyscorner.be/ Openingstijden: zaterdag10:00–18:00 zondagGesloten maandag10:00–18:00 dinsdag10:00–18:00 woensdag10:00–18:00 donderdag10:00–18:00 vrijdag10:00–18:00 Bewerking voorstellen Telefoon: 09 381 12 70

Newborn

Help mijn newborn heeft een rode vlek!


Rode vlekken kunnen bij newborns al eens voorkomen. Mijn fotos zijn steeds zo natuurlijk mogelijk. Kleine retouches als het wegwerken van een ooievaarsbeet, moedervlek of litteken, behoren tot de basis verwerking van de digitale beelden. Sommige newborns kunnen in uitzonderlijke gevallen geen egale huid vertonen. Op verzoek en tegen meerprijs wordt dit netjes weggewerkt.
Welke kleding doet mijn newborn best aan?


Jouw newborn hoeft niet perse speciale kleding aan te hebben. Alles is in de studio voorzien om de foto's tot een bijzonder mooi resultaat te brengen.
Moet onze newborn al gegeten hebben voor aankomst?


Indien de mama borstvoeding geeft, zit er meestal net 2 uur tussen elke voeding. In dat geval is het best dat we de fotosessie starten net na een voeding. In de studio kan je je gerust afzonderen om de borstvoeding te geven. Wanneer er flessenvoeding gegeven wordt, is er vaak 3 tot 4 uur tussen elke voeding. Jullie newborn heeft dan best net gegeten voor jullie vertrek naar de studio zodat het flink slaapt wanneer jullie aankomen. Algemeen: elke newborn is verschillend. Ook qua timing komt het niet steeds uit volgens de afspraak die we maakten. Dat is eigen aan dit type fotoshoots en wordt professioneel opgevangen.
Wat als mijn newborn de hele sessie huilt?


Doorgaans zijn newborns erg rustig in hun eerste levensdagen. Indien in uitzonderlijke omstandigheden jullie newborn in het eerste uur toch niet rustig zou zijn, plannen we de fotosessie zonder meerkost eerstdaags opnieuw in. Er wordt slechts 1x opnieuw kosteloos ingepland.

Algemeen

Hoe lang duren de fotosessies


De duurtijd van de Giftbox Newborn Fotoshoot duurt 2u,
Worden de foto's achteraf zwaar bewerkt?


Neen, de foto's blijven zo natuurlijk als mogelijk. Elke foto ondergaat een basis verwerking waarbij kleine estethische correcties mogelijk zijn. Grotere bewerkingen worden enkel op aanvraag en tegen betaling uitgevoerd.
Wanneer krijg ik de resultaten te zien?


Er wordt er steeds naar gewerkt om binnen de 2 weken de foto's in lage resolutie door te sturen. Indien dit omwille van bepaalde redenen niet mogelijk is, wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht. Albums en andere afdrukken, hebben een besteltermijn van 12 tot 15 werkdagen.
Hoe ontvang ik mijn foto's en drukwerk


De foto's worden per WeTransfer doorgemaild. De mini fotoalbum vertrekt steeds vanuit de fotostudio. Deze kan opgehaald worden of tegen de gangbare prijs naar uw adres thuis verzonden worden.
Kan ik parkeren aan de fotostudio?


De fotostudio is gelegen in het Minnemeers Business Complex, Blekerijstraat 75, 9000 Gent. Je kan er binnen rijden en gebruik maken van de beschikbare parkeerplaatsen of aan het publieke tarief in de straat parkeren.
Kan de fotosessie bij ons thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden?


Alle props en benodigdheden liggen steeds klaar in de studio. Enkel tegen meerprijs van 150 euro en een vooraf besproken stijl van de foto's kan ik het benodigde materiaal tot bij u brengen, excl. vervoerskosten met cambio en eventuele parkeerkosten. Enkel geldig voor verplaatsingen binnen België.
Wij willen graag mooie wanddecoratie in onze woonruimte. Kan dat bij jou?


Vergrotingen en afdrukken kunnen zeker bij mij besteld worden. Ik werk rechtstreeks samen met professionele bedrijven gespecialiseerd in grote afdrukken. De gewenste foto breng ik met specifieke software op het juiste formaat en stuur deze door naar de drukkerij. De kader wordt op jullie thuisadres geleverd. Gezien de grote variëteit in afdrukondergronden en afwerkingen neem je best contact op met mij. Via volgende links kunnen jullie zich reeds laten inspireren: https://www.koylab.com/products/wall-art/ https://www.rondfoto.nl/
Kan ik de lage resolutiefoto's zelf gebruiken om af te drukken


Neen, de foto's in lage resolutie zijn bedoeld om te delen op sociale media, om ze op de gsm te bewaren en digitaal te delen met vrienden en famile. Afdrukken is fysiek mogelijk, maar zal niet de beste resultaten hebben.
Kan ik de RAW bestanden krijgen?


Neen, die worden niet vrijgegeven.
Kan ik later nog foto's bijbestellen?


Ja dat kan. Ik garandeer een bewaartijd van 6 maanden. Nadien worden de foto's op backup schijven geplaatst en kan ik nog wel even terug in de tijd gaan. Dit is echter geen garantie.
Maak jij "Smash The Cake" fotosessies?


Ja leuk! Dit type fotosessie behoort tot de studio fotosessie. Je kan zelf een leuke taart meebrengen, of deze verzorg ik via Julie's House in de fotostudio.
Fotografeer jij ook baby's?


Absoluut! Baby's en kinderen van elke leeftijd. Ik heb zelf een zoon van eind 2014 en begin 2019. Elke foto van hen is voor ons een prachtige herinnering! Neem een kijken op mijn website bij kids & family voor meer info.
Kan ik hoge resolutiebeelden bijbestellen, wat kost dit?


Dat kan zeker! In elke fotosessie kies je zelf de gewenste foto's die in hoge resolutie verder worden verwerkt. Bijkomende foto's in hoge resolutie kunnen besteld worden aan volgende prijzen: Per beeld: 35 euro 3 beelden: 95 euro 5 beelden: 150 euro 10 beelden: 300 euro