Tales of Glory

 

Giftbox Newborn Fotoshoot

Er was eens ... jij

 

Tales of Glory

Er was eens … jij. Tales of Glory is het verhaal van jouw leven

Tales of Glory is hét antwoord op de prangende vraag om alle belangrijke en emotionele herinneringen uit ieders baby- & kindertijd te kunnen bewaren en wel veilig, opgeruimd en mooi. Want soms wil je even terugkijken, stilstaan bij je eigen verhaal. Met de Tales of Glory baby milestone box schrijf je zelf een prachtig en onvergetelijk levensverhaal, dat van een nieuw leven. Tales of Glory - Missie & visie

Gevuld met de prachtige cocondozen in karton, duurzaam en ecologisch, die in hun puurheid passen in elk interieur, is de Baby milestone box een uniek en exclusief babygeschenk.

Tales of Glory ging op zoek naar een concrete eigen invulling van het fotodoosje in de Baby milestone box. Samen met fotograaf John Lammertyn, zag een nieuw fotoconcept het leven. Een milestone in het Tales of Glory verhaal.

Tales of Glory Giftbox Newborn fotoshoot

De Giftbox Newborn fotoshoot is een fotoconcept voor het vastleggen van de start van een nieuw leven. Een creatieve invulling om emotionele herinneringen en milestones uit de babytijd fotografisch blijvend vast te leggen.

Deze Giftbox Newborn fotoshoot is een antwoord op het bewaren van emotionele momenten die van generatie op generatie overgedragen worden. Een tastbare foto in een gedigitaliseerde wereld is en blijft immers een gevoelswaarde behouden omdat elke foto een verhaal vertelt.

De Giftbox

Online, in de winkel én op jouw geboortelijst

De Giftbox newborn fotoshoot is verkrijgbaar via de webshop van Tales of Glory, deze website van fotograaf John Lammertyn en in the baby’s corner te Nazareth. Deze 3 verkooppunten verkopen de giftbox exclusief in België. The baby’s corner is de enige babywinkel waar een Giftbox newborn fotoshoot van Tales of Glory op de geboortelijst kan geplaatst worden.

Tales of Glory

Giftbox Newborn Fotoshoot 

350 euro

2u fotosessie newborn @fotostudio Gent

10 beelden in hoge resolutie

Alle beelden in lage resolutie met watermerk

Mini fotoalbum 10x10cm, 10 pagina's

Milestone fotobox "tales of glory"

2 organic newborn mutsjes Tales of Glory t.w.v. 24,99 euro 

De Giftbox

Lancering van een bijzondere samenwerking

Tales of Glory trekt de kaart van duurzaamheid en gaat in zee met Gents ondernemer en gepassioneerd newbornfotograaf  @johnlammertyn 


#madeinbelgium #milestonebox #giftbox #organic #babykledin#newborn #fotoshoot #geboortegeschenk #talesofglory#TOGfamily #buylocal #duurzaam

Veelgestelde vragen