KIDS & FAMILIE

 

JOUW KIDS & FAMILIE SHOOT

 

Ons eerste contact

"koffie of thee staat voor je klaar"

Kinderen groeien letterlijk als kool waardoor je maar niet genoeg foto's kunt nemen. In het begin zijn ze misschien nog zeer gewillig, maar ook dat gaat eruit. Professionele foto's zijn het waardevolste bezit dat je kunt hebben. Het doet zo veel plezier om er steeds opnieuw naar te kijken, ze te delen met jouw familie en vrienden, zelfs kleinkinderen. Het is ondertussen uit eigen ervaring dat ik enorm blij ben om hele mooie beelden te hebben van onze zonen die als maar groter worden. Op een dag zullen we er samen met veel plezier naar terug kijken. 

Nu je tot hier bent gekomen, betekent dat je op zoek bent naar een fotograaf die jouw mooie momenten kan vastleggen. Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres om jouw herinneringen te vereeuwigen met beelden. We bespreken samen wat jullie wensen zijn. Dat kan gaan van foto's in een album tot een mooie kader in de woonruimte, familiefoto's als cadeau's voor peter en meter, een verjaardag of communie, familiebijeenkomst of een trouw! We bekijken welke stijl jullie het meest aanspreekt en leggen een datum vast. 

Studio sessie

"Springen, lachen of serieus kijken - het kan allemaal"

In deze fotosessie zetten we de fotostudio helemaal in het teken van de shoot. Bij aankomst zal de fotostudio wordt je ontvangen met een drankje en zal alles in gereedheid staan volgens de vooraf besproken stijl en sfeer. Indien er props in beeld komen, kunnen deze uit onze ruime selecte gekozen worden, of je kan zelf speelgoed of geliefde items meenemen. 

Deze fotosessie geeft je een hele leuke beleving mee want alles kan! Ik bedenk leuke concepten of jullie komen met gekke ideeën en ik werk ze uit. 

Deze fotosessie is ideaal voor een studioshoot van jouw baby, kind met zijn speelgoed, een communieshoot met diverse poses waaruit kaartjes kunnen ontworpen en besteld worden, een business portret shoot, een gezinsfoto eens met en zonder de kids, een beauty shoot, en zoveel meer. 

De duur van deze fotosessie is verlengbaar per kwartier, waardoor je  hierin niet beperkt bent en de happy vibe van de kids maximaal kunt benutten. Raadpleeg "veelgestelde vragen" voor het juiste tarief.

200 euro

1u fotosessie

3 hoge resolutiebeelden

Alle beelden in lage resolutie met klein logo

Mini-album 10x10cm, 10 pagina's

150 euro

1u fotosessie

3 hoge resolutiebeelden

Alle beelden in lage resolutie met klein logo

Mini-album 10x10cm, 10 pagina's

excl. 0,35 euro / km

Natuur sessie

"Zonnestralen, regen of sneeuw - iedereen schittert in de natuur"

Er zijn heel wat leuke plekjes in de natuur die erg goed geschikt zijn voor diverse type fotosessies. Persoonlijk houd ik erg van uitgestrekte vlaktes met wild gras, hoog riet langs een meer of duinen aan de zee. Een mooi aangelegd park of een bos met open plekken komt zeker ook in aanmerking voor geslaagde beelden. 

Afhankelijk van jullie bewegingsvrijheid, zoek ik naar een geschikte plaats of gaan we naar de locatie welke jullie hart sneller doet slaan. 

Voor de kleinste kids breng ik altijd mijn grootste lach mee. Een hele grote knuffel is ook erg fotogeniek. In de "veelgestelde vragen" vind je nog enkele tips terug. 

Na ontvangst van de foto's is het steeds mogelijk om beelden bij te bestellen, wanddecoratie, albums of ander drukwerk. 

Evenementen

"ik heb altijd zin in een feestje"

Plan je een communie- of lentefeest, een trouw, babyborrel of een gelegenheid waar je uitmuntende foto's van wenst, dan ben ik graag van de partij als jouw fotograaf. 

Elk event of feest is net iets anders en stem ik graag persoonlijk af op jullie wensen. Contacteer mij en we bespreken jouw verwachtingen zodat ik een prijs op maat kan aanbieden.

Prijs op aanvraag

Hair & Make-up artist

in de studio

95 euro

Mini-albums

verschillende formaten

Kandid albums

Communiekaartjes

Portret Box tot 20 afdrukken

Fine art muurdecoratie

diverse uitvoeringen,

ook op hout of beton!

Opties

"Waar bewaar jij jouw mooiste herinneringen?"

Elke fotoshoot is uniek en blijft best niet onder de kast of zetel verstopt, maar komt het meest tot zijn recht aan jouw muur of op de schouw. Daarom bied ik heel wat mogelijkheden om jouw herinneringen af te drukken en door vele generaties te bewonderen.

Maak kennis met mijn unieke werkplaatsen en investeer in jouw waardevolle herinneringen. Het is het meer dan waard!

Veelgestelde vragen