KIDS & FAMILIE

 

JOUW KIDS & FAMILIE SHOOT

 

Ons eerste contact

"koffie of thee staat voor je klaar"

Kinderen groeien letterlijk als kool waardoor je maar niet genoeg foto's kunt nemen. In het begin zijn ze misschien nog zeer gewillig, maar ook dat gaat eruit. Professionele foto's zijn het waardevolste bezit dat je kunt hebben. Het doet zo veel plezier om er steeds opnieuw naar te kijken, ze te delen met jouw familie en vrienden, zelfs kleinkinderen. Het is ondertussen uit eigen ervaring dat ik enorm blij ben om hele mooie beelden te hebben van onze zonen die als maar groter worden. Op een dag zullen we er samen met veel plezier naar terug kijken. 

Nu je tot hier bent gekomen, betekent dat je op zoek bent naar een fotograaf die jouw mooie momenten kan vastleggen. Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres om jouw herinneringen te vereeuwigen met beelden. We bespreken samen wat jullie wensen zijn. Dat kan gaan van foto's in een album tot een mooie kader in de woonruimte, familiefoto's als cadeau's voor peter en meter, een verjaardag of communie, familiebijeenkomst of een trouw! We bekijken welke stijl jullie het meest aanspreekt en leggen een datum vast. 

Studio sessie

"Springen, lachen of serieus kijken - het kan allemaal"

In deze fotosessie zetten we de fotostudio helemaal in het teken van de shoot. Bij aankomst zal de fotostudio wordt je ontvangen met een drankje en zal alles in gereedheid staan volgens de vooraf besproken stijl en sfeer. Indien er props in beeld komen, kunnen deze uit onze ruime selecte gekozen worden, of je kan zelf speelgoed of geliefde items meenemen. 

Deze fotosessie geeft je een hele leuke beleving mee want alles kan! Ik bedenk leuke concepten of jullie komen met gekke ideeën en ik werk ze uit. 

Deze fotosessie is ideaal voor een studioshoot van jouw baby, kind met zijn speelgoed, een communieshoot met diverse poses waaruit kaartjes kunnen ontworpen en besteld worden, een business portret shoot, een gezinsfoto eens met en zonder de kids, een beauty shoot, en zoveel meer. 

De duur van deze fotosessie is verlengbaar per kwartier, waardoor je  hierin niet beperkt bent en de happy vibe van de kids maximaal kunt benutten. Raadpleeg "veelgestelde vragen" voor het juiste tarief.

200 euro

1u fotosessie

3 hoge resolutiebeelden

Alle beelden in lage resolutie met klein logo

Mini-album 10x10cm, 10 pagina's

150 euro

1u fotosessie

3 hoge resolutiebeelden

Alle beelden in lage resolutie met klein logo

Mini-album 10x10cm, 10 pagina's

excl. 0,35 euro / km

Natuur sessie

"Zonnestralen, regen of sneeuw - iedereen schittert in de natuur"

Er zijn heel wat leuke plekjes in de natuur die erg goed geschikt zijn voor diverse type fotosessies. Persoonlijk houd ik erg van uitgestrekte vlaktes met wild gras, hoog riet langs een meer of duinen aan de zee. Een mooi aangelegd park of een bos met open plekken komt zeker ook in aanmerking voor geslaagde beelden. 

Afhankelijk van jullie bewegingsvrijheid, zoek ik naar een geschikte plaats of gaan we naar de locatie welke jullie hart sneller doet slaan. 

Voor de kleinste kids breng ik altijd mijn grootste lach mee. Een hele grote knuffel is ook erg fotogeniek. In de "veelgestelde vragen" vind je nog enkele tips terug. 

Na ontvangst van de foto's is het steeds mogelijk om beelden bij te bestellen, wanddecoratie, albums of ander drukwerk. 

Evenementen

"ik heb altijd zin in een feestje"

Plan je een communie- of lentefeest, een trouw, babyborrel of een gelegenheid waar je uitmuntende foto's van wenst, dan ben ik graag van de partij als jouw fotograaf. 

Elk event of feest is net iets anders en stem ik graag persoonlijk af op jullie wensen. Contacteer mij en we bespreken jouw verwachtingen zodat ik een prijs op maat kan aanbieden.

Prijs op aanvraag

Hair & Make-up artist

in de studio

95 euro

Mini-albums

verschillende formaten

Kandid albums

Communiekaartjes

Portret Box tot 20 afdrukken

Fine art muurdecoratie

diverse uitvoeringen,

ook op hout of beton!

Opties

"Waar bewaar jij jouw mooiste herinneringen?"

Elke fotoshoot is uniek en blijft best niet onder de kast of zetel verstopt, maar komt het meest tot zijn recht aan jouw muur of op de schouw. Daarom bied ik heel wat mogelijkheden om jouw herinneringen af te drukken en door vele generaties te bewonderen.

Maak kennis met mijn unieke werkplaatsen en investeer in jouw waardevolle herinneringen. Het is het meer dan waard!

Veelgestelde vragen

 

Kids & Familie

Welke kleding doen wij en/of mijn kids best aan?


Het type kleding gaat heel wat invloed hebben op het eindresultaat. Mijn stijl streeft naar harmonie, rust en puurheid in de beelden. Indien meerdere personen in beeld komen, is de kledij best op elkaar afgestemd door dezelfde tinten te gebruiken (tinten blauw, beige, ..) en te combineren met wit. Kinderen die alleen gefotografeerd worden, kunnen absoluut felle kleuren dragen. Er wordt dan best wel aandacht aan geschonken dat er geen drukke prints aanwezig zijn en de outfit in zijn geheel wat is afgestemd op elkaar.
Kan de fotosessie bij ons thuis of in het naburig park plaatsvinden?


Jazeker! Ondanks er alle ruimte is in de fotostudio, kom ik graag bij jullie of een publieke ruimte als een park, idilische plek in de natuur (tip: zie natuurpunt.be)
Maak jij ook communiefoto's


Jazeker! Communiefotografie zit vervat in een van de fotosessies.
Kunnen wij communiekaartjes bestellen bij jou?


Absoluut. Ik maak zelf ontwerpen, stel jou deze voor en je kan ze bij mij bestellen. De kaartjes worden bij jou thuis afgeleverd.
Maak jij "Smash The Cake" fotosessies?


Ja leuk! Dit type fotosessie behoort tot de studio fotosessie. Je kan zelf een leuke taart meebrengen, of deze verzorg ik via Julie's House in de fotostudio.
Fotografeer jij ook baby's?


Absoluut! Baby's en kinderen van elke leeftijd. Ik heb zelf een zoon van eind 2014 en begin 2019. Elke foto van hen is voor ons een prachtige herinnering!
Wat breng ik mee naar de fotosessie voor mijn kids?


Kinderen zijn snel afgeleid of vermoeid door de fotosessie. De beste voorzorg bij kleine kinderen is dat ze goed geslapen hebben. Indiende fotosessie in de namiddag of avond plaatsvind, plan een dutje in en voorzie geen al te actieve dagplanning. Enkele items die zeker kunnen helpen: - een kleine knuffel of rammelaar die ze herkennen - letterkoekjes, iets klein om hen met te belonen - een drinkbeker met water in om even te pauzeren Als prop in de fotoscène: - een levensgrote knuffel volgens hun grootte - favoriete speelgoed (liever voldoende groot zodat het opvalt in het beeld) - lievelingskledij (eventueel kostuum van een prinses of superheld - afhankelijk van het gewenste resultaat).
Fotografeer jij ook huwelijken?


Yes, I do! :-) Dit valt onder 'evenementen' en hierbij ga ik opnieuw erg persoonlijk te werk. Elk koppel heeft zijn eigen wensen en ik werk zonder enige beperking - alles is realiseerbaar. Daarom plan ik liefst een afspraak in om mezelf voor te stellen en te luisteren.

Algemeen

Wat zijn jouw prijzen?


De prijzen zijn weergegeven per type fotosessie.
Hoe plaats ik een bestelling?


Bel mij gedurende de kantooruren, contactieer mij via sociale media, of stuur mij een bericht via het contactformulier op deze website en ik neem zsm contact met je op om jouw fotosessie te boeken.
Geef je korting?


Door het jaar heen worden acties gehouden. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief indien je hiervan op de hoogte wenst gehouden te worden.
Hoe lang duren de fotosessies


De duurtijd wordt per fotosessie vermeld.
Help ik heb een litteken!


Kleine retouches als het wegwerken van een moedervlek of litteken, behoren tot de basis verwerking van de digitale beelden. Indien het retoucheerwerk toeneemt, zal vooraf een meerprijs gevraagd worden.
Worden de foto's achteraf zwaar bewerkt?


Neen, de foto's blijven zo natuurlijk als mogelijk. Elke foto ondergaat een basis verwerking waarbij kleine estethische correcties mogelijk zijn. Grotere bewerkingen worden enkel op aanvraag en tegen betaling uitgevoerd.
Wanneer krijg ik de resultaten te zien?


Er wordt er steeds naar gewerkt om binnen de 2 weken de foto's in lage resolutie door te sturen. Indien dit omwille van bepaalde redenen niet mogelijk is, wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht. Albums en andere afdrukken, hebben een besteltermijn van 12 tot 15 werkdagen.
Hoe ontvang ik mijn foto's en drukwerk


De foto's worden per WeTransfer doorgemaild. In geval van een Luxe fotosessie, komen alle beelden ook op een luxe USB stick. Het drukwerk vertrekt steeds vanuit de fotostudio. Deze kan opgehaald worden of tegen de gangbare prijs naar uw adres thuis verzonden worden.
Kan ik parkeren aan de fotostudio?


De fotostudio is gelegen in een Business Complex. Je kan er binnen rijden en gebruik maken van de beschikbare parkeerplaatsen of in de straat parkeren.
Wij willen graag mooie wanddecoratie in onze woonruimte. Kan dat bij jou?


Vergrotingen en afdrukken kunnen zeker bij mij besteld worden. Ik werk rechtstreeks samen met professionele bedrijven gespecialiseerd in grote afdrukken. De gewenste foto breng ik met specifieke software op het juiste formaat en stuur deze door naar de drukkerij. De kader wordt op jullie thuisadres geleverd. Gezien de grote variëteit in afdrukondergronden en afwerkingen neem je best contact op met mij. Via volgende links kunnen jullie zich reeds laten inspireren: https://www.koylab.com/products/wall-art/ https://www.rondfoto.nl/
Kan ik de lage resolutiefoto's zelf gebruiken om af te drukken


Neen, de foto's in lage resolutie zijn bedoeld om te delen op sociale media, om ze op de gsm te bewaren en digitaal te delen met vrienden en famile. Afdrukken is fysiek mogelijk, maar zal niet de beste resultaten hebben.
Kan ik de RAW bestanden krijgen?


Neen, die worden niet vrijgegeven.
Kan ik later nog foto's bijbestellen?


Ja dat kan. Ik garandeer een bewaartijd van 6 maanden. Nadien worden de foto's op backup schijven geplaatst en kan ik nog wel even terug in de tijd gaan. Dit is echter geen garantie.
Hoe betaal ik voor een fotosessie?


De betaling gebeurt steeds vooraf volgens de verkozen fotosessie.
Ik moet mijn fotosessie verplaatsen, wat nu?


Elke fotosessie kan 1x verplaatst worden omwille van overmacht. Laat dit zsm weten zodat we een nieuwe datum kunnen boeken. Een 2e verplaatsing is mogelijk mits vooraf een supplement van 50% te betalen van de fotosessie.
Mijn fotosessie loopt uit, wat nu?


De fotosessies tracht ik steeds af te werken binnen de voorziene tijd. Ik geef tijdens de fotosessie duidelijk aan wat de resterende tijd is zodat we samen de gewenste poses en combinaties zeker mee hebben genomen. Indien het wenselijk is om de fotosessie langer te laten duren, wordt 40 euro per kwartier aangerekend. De foto's en afdrukken die bij de fotosessie horen, blijven dezelfde.
Kan ik hoge resolutiebeelden bijbestellen, wat kost dit?


Dat kan zeker! In elke fotosessie kies je zelf de gewenste foto's die in hoge resolutie verder worden verwerkt. Bijkomende foto's in hoge resolutie kunnen besteld worden aan volgende prijzen: Per beeld: 35 euro 3 beelden: 95 euro 5 beelden: 150 euro 10 beelden: 300 euro