Hallo !

Hallo!

Ik stel mezelf graag aan je voor

Ik ben een jonge vader van 2 kinderen. Arnaud is onze grootste kapoen, gevolgd door Emile die ons gezin van 4 compleet maakt.

Mijn lieftallige vrouw Mieke staat niet graag voor mijn lens, maar helpt waar ze kan om mij te ondersteunen. Samen met onze kinderen zijn ze mijn alles!

Fotografie begon voor mij in 2008. Tijdens het technisch inspecteren en herstellen van camera's in een vakantiejob had de microbe mij vast en begon ik ook foto's te maken. Overal waar ik heen moest voor mijn job, ging mijn camera mee, letterlijk de wereld rond; van Argentinië tot Korea en vele landen daartussen. 

Na grote interesse in de kleinste schoonheden van de fauna en flora, stedelijke en natuurlijke landschappen, werd de barrière om mensen te fotograferen neergehaald. Ik werd voornamelijk geïnspireerd door fotografen als Lieve Blancquaert, Steve McCurry en Frank De Mulder. Allen met een erg uiteenlopend repertoire en stijl maar zeer boeiend en voor mezelf erg uitdagend. 

Ik wilde mijn eigen weg aanvatten en vond bij mezelf erg positieve energie rond de natuurlijke schoonheid van zwangere vrouwen, de zachte en fragiele kant van pasgeboren baby's. Mijn geduldige, creatieve kant met een kritisch oog voor detail sluiten daar perfect bij aan. Het is in de loop der jaren een specialisatie geworden waarin ik mezelf steeds verder ontwikkel. In mijn fotostudio heb ik de ruimte om erg creatiever te zijn, klanten te ontvangen zoals ik wil en het beste van mezelf te geven. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om zowel met mini- als volwassen modellen te kunnen werken en de beelden van de fotosessie in de nabewerking als parels tevoorschijn te zien komen. Kippenvel krijg ik pas als de klant zelf erg tevreden is. Van de vele stimulansen in mijn passie, zijn zo’n momenten de beste van al. ​

Iedereen is welkom in mijn fotostudio. Ik leid je met plezier rond en vertel met passie en overgave over het prachtige daglicht dat er binnen valt, over de praktische opdeling voor zowel de newborn fotosessies als zwangerschaps, kids & familie fotosessies. Er zijn heel wat materialen en props aanwezig om elke fotosessie te personaliseren en af te stemmen op het gewenste resultaat. 

Elke fotoshoot is een persoonlijke investering in herinneringen die zullen gekoesterd worden. Het is  voor mij daarom essentieel dat elke fotosessie persoonlijk afgestemd wordt via een verkennend gesprek. Mijn professioneel, enthousiast karakter en gastvrije ingesteldheid helpen mij op een natuurlijke manier om dat optimaal voor elkaar te krijgen. "Iemand zin in een koffietje?" 
Het is mijn doelstelling om het resultaat van elke fotosessie minstens te laten voldoen aan de verwachtingen van de klant en deze liefst nog te overstijgen.. Ik houd erg van wat ik doe en wordt daarnaast ook graag uitgedaagd om gekke ideeën om te zetten in realiseerbare projecten.